top of page

Bruk av Varmr Sauna

Badstuen bookes i sin helhet, og koster 300,- per booking. Den har plass til 6-7 personer. En booking varer i to timer, på denne tiden må dere selv fyre opp i badstuen. Badstuen blir varm på ca. 30 minutter (avhengig av når den sist var booket, temperatur ute og lignende). Det anbefales at dere først fyrer i badstuovnen og deretter skifter til badetøy. Det blir fort lunt og varmt, og det er hyggelig å sitte i badstuen til den er ferdig oppvarmet.

  • Badstuen er utstyrt med nøkkelboks. Tast inn koden som er sendt på mail, lås opp døren med nøkkelen. 

 

  • Det finnes rengjøringsutstyr i badstuen. Vask over sittebenker og skiftebenk før og etter bruk. Ta papir, spray på rengjøringsmiddel på papiret og vask over. Vi ber om at det ikke sprayes på direkte på benkene, da det blir klissete og er uheldig å puste inn når det fordamper i badstuen. Ta med søppelposen når du går. 

  • Lås døren og plasser nøkkelen igjen i nøkkelboksen. Snurr på kodelåsen slik at boksen låses igjen.

Hvordan booke tid

Under “booking” finner dere ledig tid for badstuen. Velg tid og fyll inn skjemaet. Betaling skjer via Vipps. Når bookingen er fullført, vil det bli sendt ut en mail med bekreftelse på bookingen.

24 timer før booket tid, vil det bli sendt ut en påminnelse med kode til nøkkelboksen.

 

Ved booking samme dag eller mindre enn 24 timer før, må dere ta kontakt med styret direkte for å motta kode. Dette må gjøres i god tid før, da vi ikke alltid er tilgjengelige på telefon. Vi ber om at det ikke ringes til oss tidlig på morgenen eller sent om kvelden. Husk at dette driftes på dugnad, og vi setter mindre pris på telefoner utenom "normal" kontortid - som feks 05:30 på morgenen..  

Parkering

Parker bilen på Allhuset på Husøy (med unntak av torsdager fra 17:00-19:00). Maxbo Husøysund (se bilde av merket område for parkering lengre ned på denne siden. IKKE benytt gjeste- eller ansattparkering, og ikke blokker hengere - de brukes både dag og kveld). Eller gå av busstoppet ved Maxbo. Følg stien over veien til badstuen. 

image003.png

Parkeringsmuligheter på Maxbo. Benytt kun dette området - IKKE ansattparkering og oppmerkede parkeringsplasser foran butikk.  

Hva du må ta med

Dette trenger du på badstuen;

  • 1,5 liter ferskvann til vannbeholder

  • 6-8 vedkubber (bjørkeved, gjerne noen i litt mindre størrelse til opptenning)

  • Opptenningsbriketter

  • Fyrstikker/lighter

  • Badehåndkler x 2 (en til å sitte på i badstuen og en til å tørke seg med)

  • Slippers (fint hvis det er vått og kaldt på gulvet)

  • Drikkevann

Bytte av tid/avbooking

Avbooking og endring av booket tid må skje 7 døgn før. Ta kontakt med oss på mail husoyvf@gmail.com. Da kansellerer vi booket tid og refunderer beløpet. Du finner selv ny tid som måtte passe i bookingkalenderen. 

bottom of page